Julkisivusaneeraus

Julkisivujen pinnoitus ja maalaustyöt

Julkisivusaneeraus on usein taloyhtiön merkittävimpiä remonttiurakoita. Saneeraus parantaa taloyhtiön imagoa ja piristää kiinteistön ilmettä parantaen samalla asumismukavuutta ja kasvattaen kiinteistön arvoa. Julkisivusaneeraus ei ole pelkästään julkisivun ulkonäköä parantava projekti, vaan se on toimiva ratkaisu rakenteiden kannalta. Energiatehokkuutta voidaan lisätä ja kiinteistön käyttöikä pitenee.

  • Julkisivujen pinnoitus sekä maalaustyöt
  • Betonikorjaukset ja paikkaukset parvekkeille ja julkisivuille
  • Julkisivun rappaus- ja tasoitetyöt
  • Kattojen puhdistus ja pinnoitukset
  • Pinnoituslaastityöt

Julkisivujen maalaukset

Julkisivumaalausten suorittaminen on vaativaa erityistyötä ja sisältää elementtien lisäksi ovet, parvekkeet, ikkunat, pellitykset, syöksytorvet, vesipellit, metalliosat, puuosat, kaiteet ja monia pienempiä osia ja yksityiskohtia. Käytämme julkisivumaalauksissa aina kohteeseen parhaiten soveltuvia maaleja ja työvälineitä pysyvän ja laadukkaan lopputuloksen takaamiseksi.

Julkisivujen pesut ja impregnoinnit

Impregnointi suoritetaan imeyttämällä betonipinta silaani- tai siloksaanipitoisilla materiaaleilla. Impregnointi muodostaa betonipinnan huokosrakenteeseen vettä hylkivän pinnan ja suojaa betonirakennetta ulkopuoliselta kosteudelta. suojaa pinnat haitallisista mikrobikasvustoista.

Ajoissa tehty julkisivujen tai katon pesu säästää taloyhtiön rahoja. Haitallinen lika ja mikrobikasvusto vie julkisivuilta ja katoilta laskennallista

Julkisivusaneeraukset kaikkiin kohteisiin

Kerrostalon saneeraus

Kerrostalot

Rivitalojen julkisivusaneeraus

Rivitalot

Omakotitalon julkisivusaneeraus

Omakotitalot

Virastot, toimistot, toimitila -julkisivusaneeraus

Virastot, toimistot, toimitilat

Parvekkeiden korjaustyöt

Parvekkeet joutuvat kovaan rasitukseen vaihtelevissa säissämme. Puutteelliset vesieristykset ja huonot vedenpoistojärjestelyt aiheuttavat usein parvekevaurioita. Vauriot etenevät etenkin yleisimmän parvekerakenteen eli betonin sisällä, joten parvekkeiden pinnoitukset olisi syytä tarkastaa tasaisin väliajoin. Jos parvekkeet eivät ole korjattavissa, ne voidaan uusia kokonaan.

Sauma1 hoitaa parvekkeiden korjaustyöt ammattitaidolla Uudellamaalla ja Kanta-Hämeessä.

Julkisivusaneeraus, Espoo