Sisätilamaalaukset

Yritysten, taloyhtiöiden ja julkisen sektorin sisämaalaukset Uudellamaalla ja Kanta-Hämeessä

Sauma Ykkönen Oy:n maalarit hoitavat ulko- ja sisämaalaukset 30 vuoden kokemuksella, joten meiltä onnistuu niin julkisivun maalaus, sokkelin maalaus, katon maalaus, parvekkeiden maalaus kuin sisätilojenkin maalaus ripeästi ja rutiinilla. Hallitsemme isotkin työmaat. urakoimme kerrostalojen sisätilat kuten rappukäytävät ja saunan ja pesutilojen maalaukset.

Huolellinen suunnittelu pitää sisällään muun muassa maalauksen tarpeen ja kokonaisuuden arvioinnin, tarkan värivalinnan teon ja maalausprojektin budjetoinnin. Kun maaliväriä lähdetään valitsemaan, on tärkeätä huomioida, että valitset sisäseinälle värin, joka sopii kodin tyyliin ja huonekaluihin. Maaliväriä valittaessa tulee myös huomioida maalivärin kiilto.

Nosta kiinteistösi arvoa siistillä maalausjäljellä

Pohjatyöt

Jokainen maalausprojekti alkaa kunnollisella pohjatyöllä. Tämä tarkoittaa useimmiten pintojen suojausta, seinän puhdistusta liasta ja rasvasta, epätasaisuuksien ja reikien paikkaamista sekä tasoitusta ja pohjamaalauksen maalaamista. Sisämaalaus vaatii huolellisuutta ja ammattitaitoa, jotta lopputuloksesta saadaan siisti ja tasainen.