Märkätilaremontit

Onko pesuhuoneesi, wc tai sauna tilat rapistuneet tai epäkäytännölliset? Oletko unelmoinut omasta koti Spa:sta?

Teemme kylpyhuone- ja saunaremonttisi alusta loppuun laadukkaasti ja ammattitaidolla.

Pyydä meidät ilmaiselle tarjouskäynnille, niin kartoitamme yhdessä tarpeesi ja suunnittelemme kylpyhuoneen juuri sinulle. Kauttamme saat myös apua materiaalivalinnoissa sekä tarpeen mukaan myös sisustussuunnittelua yhteistyökumppanimme kautta.

Teemme kylpyhuoneremontit, saunaremontit, kodinhoitohuoneiden remontit, WC-tilojen remontit, pesutilojen uusimiset; eli ihan kaikki kodin tai muun kiinteistön märkätilaremontit. Kylpyhuoneremontit ja muut märkätilaremontit vaativat osaamista ja kokemusta, jotta lopputulos on laadukas, kestävä, turvallinen ja ulkonäöltään juuri sellainen kuin on toivottu.  Siksi meillä on vain ammattitaitoisia remontintekijöitä, joilla on voimassa oleva sertifikaatti märkätilaremonttien tekemiseen. Ammattitaitoiset asiantuntijamme auttavat sinua kaikissa kylpyhuoneremonttiin liittyvissä kysymyksissä ja suunnittelevat yhdessä kanssasi unelmiesi kylpyhuoneen. Huolehdimme asianmukaisista vedeneristyksistä sekä putki- ja sähkötöistä aina kylpyhuoneremontin yhteydessä.

Meiltä saa kylpyhuoneremontit avaimet käteen -periaatteella, jolloin sinun ei tarvitse miettiä erikseen LVI- tai sähköurakoitsijoita, vaan suunnittelemme ja toteutamme työn alusta loppuun luotettavien putki- ja sähköurakoitsijoiden kanssa.

Ikkunoiden ja ovien huolto ja korjaustoimenpiteet

1

tuovat jopa 20% säästöä lämmitys- ja jäähdytysenergian kulutuksesta

1

lisäävät käyttöikää jopa 15 vuotta

Kylpyhuoneremontin eteneminen

Kuten kaikki remontit, tulee kylpyhuoneremonttikin suunnitella huolellisesti. Hyvä suunnitelma pitää sisällään esimerkiksi vesipisteiden, viemäreiden ja sähköjen tulevat sijainnit sekä pintamateriaalien ja vesi-, sähkö- ja kiintokalusteiden valinnat. Jos koet suunnittelun haastavaksi, niin halutessasi suosittelemme sinulle asiantuntevaa suunnittelijaa tai suunnittelemme projektin puolestasi.

Soveltamaan joutuu enemmän tai vähemmän jokaisessa korjausrakennusurakassa, mutta hyvin suunniteltu remontti palkitsee rakennuttajansa aina lyhyemmällä työajalla ja pienemmällä toteutuneella hinnalla. Suunnittelulle on hyvä varata reilusti aikaa, jotta kiire ei kostaudu hätäisinä suunnitelmina ja sitä kautta epäonnistuneena lopputuloksena.

Suunnittelun valmistuttua tehtävän kustannusarvion ja siihen liittyvät toteutusajankohdan hyväksymisen jälkeen päästään itse toteutusvaiheeseen. Kylpyhuoneremontin toteuttaminen vie tyypillisesti kahdesta kuuteen viikkoa, vähän tilan koosta ja toteutuksen laajuudesta riippuen. Suunnittelu- ja toteutusvaihetta aikatauluttaessa on syytä huomioida materiaalien toimitusajat, jotka voivat tietyissä tapauksissa olla useita viikkoja.